Οδηγίες για πελάτες λιανικής

Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας ως επισκέπτης καταχωρώντας τα απαραίτητα στοιχεία σας κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας ή να κάνετε εγγραφή (εδώ) ώστε να μην χρειαστεί να τα ξανακαταχωρήσετε  σε επόμενη παραγγελία.

Θέλουμε να γνωρίζετε ότι κάθε προϊόν παράγεται αποκλειστικά για σας μετά την παραγγελία. Δεν υπάρχουν έτοιμα προϊόντα στο ράφι. Γι’ αυτό σας παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί, ώστε να αποφεύγονται λάθη.

Το χρώμα που θα καταχωρηθεί στην παραγγελία είναι αυτό που φαίνεται στο πεδίο ΧΡΩΜΑ (που ίσως να μην αντιστοιχεί με το χρώμα του προϊόντος στην φωτογραφία). Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε χρώμα από τα διαθέσιμα, ακόμη και αν δεν υπάρχει αντίστοιχη φωτογραφία.

Ο χρόνος που χρειαζόμαστε για να ετοιμάσουμε την παραγγελία σας είναι 1-3 εργάσιμες, ανάλογα με την διαθεσιμότητα των πρώτων υλών και τον φόρτο παραγωγής. Ο χρόνος που χρειάζεται η Κούριερ για να το παραδώσει σε σας (εντός Ελλάδος) είναι 1-3 εργάσιμες, οπότε θα παραλάβετε την παραγγελία σας 2-6 εργάσιμες μετά την επιβεβαίωσή της.

Σε περίπτωση που θα υπάρξει μεγαλύτερη καθυστέρηση θα σας ενημερώσουμε άμεσα με emailή τηλεφωνικά.