Οδηγίες για πελάτες χονδρικής

Ενδιαφέρον για ΝΕΑ συνεργασία;

Αν έχετε κατάστημα και ενδιαφέρεστε για συνεργασία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας  με email και να μας δώσετε τον ΑΦΜ και την διεύθυνση της επιχείρησης.

Αφού γίνει η επαλήθευση του ενεργού ΑΦΜ και ο έλεγχος της περιοχής για την περίπτωση να υπάρχει ήδη κάποιος συνεργάτης μας στην περιοχή σας, θα επικοινωνήσουμε για να σας ενημερώσουμε για τα περαιτέρω.

Είστε ήδη πελάτης μας;

Αν είστε ήδη πελάτης μας και θέλετε να βλέπετε τις τιμές χονδρικής, ή και να βάλετε την παραγγελία σας online, θα πρέπει να γίνει εγγραφή (εδώ). Αν σας εξυπηρετεί καλύτερα ή δυσκολεύεστε, αυτό μπορεί να γίνει και από μας, αρκεί να το ζητήσετε (εδώ).

Σημαντικό να ξέρετε ότι:

Το χρώμα που θα καταχωρηθεί στην παραγγελία είναι αυτό που φαίνεται στο πεδίο ΧΡΩΜΑ (που ίσως να μην αντιστοιχεί με το χρώμα του προϊόντος στην φωτογραφία). Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να παραγγείλετε οποιοδήποτε χρώμα από τα διαθέσιμα, ακόμη και αν δεν υπάρχει αντίστοιχη φωτογραφία.

  • Eτοιμα προϊόντα (Στοκ) δεν υπάρχουν, παράγονται μετά την παραγγελία.
  • Ο χρόνος παράδοσης σε παραγγελίες Χονδρικής εξαρτάται από την στιγμή και τον όγκο της παραγγελίας. Σας ενημερώνουμε για τον χρόνο παράδοσης μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας.
  • Γενικώς αποφεύγουμε την Χονδρική πώληση σε επιχειρήσεις που κάνουν αποκλειστικά Ηλεκτρονικές Πωλήσεις χωρίς Φυσικό κατάστημα.